EDE & RAVENSCROFT, UNITED KINGDOM

Ede & Ravenscroft, Verenigd Koninkrijk

Ede &; Ravenscroft, een gerenommeerde leverancier van ceremoniële gewaden, had een opslagoplossing nodig die aan een aantal specifieke criteria voldeed: toga's, mortierborden, handschoenen en sjerpen moesten gedurende lange perioden tussen gebruik goed worden beschermd tegen stof, licht en mijten, maar moesten tijdens drukke perioden wel snel en gemakkelijk toegankelijk zijn voor het personeel. De oplossing moest ook zeer ruimtebesparend zijn, zodat een zo groot mogelijk aantal outfits op een zo klein mogelijk vloeroppervlak past.

 

EDE & RAVENSCROFT, UNITED KINGDOM

Opbergen van groot aantal outfits

Het bedrijf is vooral bekend om zijn beroemde mortarboards en toga's, die worden ingehuurd voor afstudeerceremonies in het hele Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen jaren is het tijdstip van de diploma-uitreikingen gecomprimeerd tot slechts twee of drie weken in juli. Ede & Ravenscroft heeft op deze verandering moeten reageren door grotere hoeveelheden toga's in voorraad te nemen om in een kortere periode aan de grotere vraag te kunnen voldoen. Dit betekende dat het bedrijf zijn opslagbehoeften opnieuw moest evalueren en nieuwe faciliteiten moest verwerven in de buurt van de bestaande eenheden in Cambridgeshire.

 

Het verwisselbare ontwerp is licht en gemakkelijk te bedienen, terwijl het robuust genoeg is voor onze hele voorraad. Het opslagsysteem is geschikt voor een groot aantal outfits, waardoor het systeem zeer kosteneffectief is. 

James Middleton, directeur Ede en Ravenscroft

EDE & RAVENSCROFT, UNITED KINGDOM

Efficiënt en kosteneffectief

De verrijdbare stellingen van Bruynzeel&rsquo zijn gekozen omdat ze het meest efficiënte en kosteneffectieve gebruik van het vloeroppervlak bieden. Kenmerkend voor de 4 m hoge verrijdbare stellingen is het brede “floating”gangpad, dat met 3,6 m Ede en Ravenscroft in staat stelt de opslagruimte voor meerdere personen toegankelijk te maken, waardoor de workflow tijdens drukke perioden efficiënter kan verlopen. De hoogwaardige afwerking van de afdichtingen van de units’ voorkomt ook dat stof en licht schade toebrengen aan de voorraad, terwijl de mobiele opslagoplossing het mogelijk maakt het maximale aantal kledingstukken op te slaan in de kleinst mogelijke ruimte.

ontdek onze oplossingen