OWN GREENS

Own Greens

Samen met Own Greens, specialist in kleine indoor farming oplossingen, heeft Bruynzeel de PlantHome Pro ontwikkeld waarmee je het hele jaar door moeiteloos babyblaadjes, kruiden en andere groenten kweekt op locatie. Geen groene vingers nodig!

Own Greens

De ideale kleine indoor kweekoplossing

De PlantHome Pro is een binnentuin die bestaat uit drie lagen waarop meerdere containers kunnen worden geplaatst. Op elke laag kun je tot 30 kleine kruidenplanten, 6 grote kroppen sla of 2 grotere bakken met bladgroenten/microgroenten kweken. Boven elke laag bevindt zich een lamp die ervoor zorgt dat de planten voldoende licht hebben om te groeien. De PlantHome Pro kan ook worden uitgerust met een gaasscherm dat voorkomt dat insecten het systeem binnendringen. 

OWN GREENS

gemakkelijk in gebruik

Het scherm is gemakkelijk te verwijderen voor reiniging, omdat het op zijn plaats wordt gehouden door magneten. De kast kan gemakkelijk worden geopend door twee deuren aan de voorkant. Elke laag is uittrekbaar, onderin is een lade voor het opbergen van spullen. De deuren en zijkanten zijn bekleed met rook-acrylglas, dit houdt ongewenst licht tegen.

Bruynzeel’s kennis en ervaring in het ontwerpen van slimme opslagsystemen heeft onze PlantHome Pro naar een hoger niveau getild in zowel functionaliteit als comfort voor de gebruiker.

Lennart Bijl, eigenaar OwnGreens 

OWN GREENS

Kweek je eigen voedsel

De PlantHome Pro is de perfecte oplossing voor consumenten & restaurants die het kweken van hun eigen voedsel naar een hoger niveau willen tillen. Het systeem biedt voldoende ruimte om een groot deel van uw groenten en kruiden zelf te verbouwen en zo steeds meer het eigenaarschap over uw voedsel terug te krijgen. Momenteel is de PlantHome Pro te zien op de Floriade, de internationale tuinbouwtentoonstelling die plaatsvindt in Almere, Nederland en dagelijks geopend is tot 9 oktober 2022. 

gratis consult