Greif Inkasso

Greif Inkasso, Duitsland

Een gezonde werkomgeving en duurzaamheid in focus voor het innovatieve BOB (Balanced Office Building) met ongeveer 2.800 m² nieuwe werkomgeving voor Greif Inkasso GmbH. Het bijzondere kantoorgebouw in Dachau (Duitsland) is het meest energiezuinige kantoorgebouw in Beieren.  

Greif Inkasso

Duurzame opslag

Balanced Office Building kenmerkt zich door een uitstekend binnenklimaat, zeer lage bijkomende kosten en, ondanks het krachtige koelsysteem, ook de laagst mogelijke energiekosten. Duurzaamheid is voor Greif Inkasso één van de belangrijkste factoren. Sinds Bruynzeel wordt veel geïnvesteerd in duurzaamheid, met best practices in energie- en waterrentmeesterschap, gecombineerd met veel aandacht voor materiaalgezondheid. Dat was een van de redenen waarom Greif Inkasso besloot Bruynzeel te kiezen als hun archiefleverancier. 

wil je meer weten

Met het BOB-concept kunnen we onze wensen en ideeën voor gezond, communicatief en toekomstbestendig werken in de praktijk brengen en zo onze klanten optimaal bedienen.

Stephan Jender, algemeen directeur Greif Inkasso

Greif Inkasso

Goed geordend archief

Bruynzeel installeerde Sysco® statische archiefsystemen om het grote aantal dossiers efficiënt te archiveren. Door het gebruik van statische rekken zijn alle dossiers onmiddellijk toegankelijk voor alle medewerkers. Het nieuwe, dynamische archief is een goed georganiseerde opslagruimte geworden.

ontdek onze oplossingen