Karltex

Karltex.se, ZWEDEN

Karltex.se was gevestigd in een prachtig oud gebouw in het centrum van Göteborg. Karltex.se besloot te verhuizen naar een ander gebouw in het centrum van de stad. De nieuwe winkel had dezelfde centrale locatie en hetzelfde aantal vierkante meters als het oude gebouw, maar Karltex.se wilde de verkoopruimte maximaliseren.

Karltex

Het magazijn onopvallend doortrekken naar de verkoopruimte

Karltex.se’s interieurontwerper kwam uit bij Bruynzeel. De uiteindelijke oplossing was een praktische opslagoplossing waarbij het magazijn onopvallend kon worden doorgetrokken naar de verkoopruimte. Door de matzwarte afwerking is het mobiele opslagsysteem harmonieus geïntegreerd in het winkelinterieur. De spiegels creëren een ruimtelijk effect, waardoor de ruimte groter lijkt dan ze in werkelijkheid is.

ontdek onze oplossingen

 

Karltex

Mobiele opslagoplossing

Een mobiel opslagsysteem vereist slechts één toegangspad, waardoor de magazijnruimte praktisch verdubbelt ten opzichte van traditionele magazijnstellingen. Karltex.se heeft al ervaren dat efficiënt ruimtegebruik en toegankelijkheid voor medewerkers en klanten goed samengaan. De grotere voorraad zorgde ook voor minder ‘no’ verkoop.

ik wil graag advies