THOMAS SABO, GERMANY

Thomas sabo, duitsland

Na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest, heeft het Duitse juwelen- en horlogebedrijf Thomas Sabo de verhuizing naar zijn nieuwe hoofdkantoor in de Beierse stad Lauf an der Pegnitz voltooid. Bij de bouw van het hoofdkantoor van het bedrijf werden alle voormalige vestigingen samengevoegd op één locatie. Het idee was om de faciliteiten en gebouwen te verenigen, voldoende capaciteit te bieden voor extra werknemers en zo de duurzame groei van het bedrijf mogelijk te maken.

THOMAS SABO, GERMANY

Gezellige factor

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met JB Architekten en bsk Büro- und Projekteinrichtung. De look en feel van het HQ werd ontworpen om de visie en identiteit van het merk te weerspiegelen. Open en lichte ruimtes scheppen ruimte voor creativiteit. Twee kantines met een eigen keuken en een fitnessruimte zorgen voor een comfortabele werkomgeving. Het hele gebouw wordt verwarmd door geothermische energie.

THOMAS SABO, GERMANY

Opbergoplossingen

Voor kantooropslag leverde Bruynzeel vier handmatige kantoorkasten per tafelgroepering. Elk systeem kan tot één blok worden gesloten, waarbij de respectieve elementen drie compartimenten hebben en dus voldoende opslagruimte bieden voor 345 dossiermappen. In de kelder werden ook twee verrijdbare archiefsystemen met hoge dichtheid met legborden en hangmappen geïnstalleerd. De verrijdbare rekkensystemen met hoge dichtheid werden aan de ruimte aangepast, waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan de technische installaties in het plafondgedeelte. Het nieuwe archief biedt ruimte aan meer dan 6.000 dossiers. Dankzij de opslagoplossingen van Bruynzeel’s is het hoofdkantoor nu al klaar voor de verwachte groei in de komende jaren.

ik wil graag advies