Volgens de Dikke van Dale betekent veiligheid: het veilig zijn, iets in veiligheid brengen.
Dit hebben wij bij Bruynzeel Storage Systems hoog in het vaandel staan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het beschermen van de gebruikers en de items die worden opgeslagen in onze systemen. Daarom hebben we de Safety Master ontwikkeld. Een veiligheidssysteem dat zorgt voor de ultieme veiligheid van de gebruikers en de opgeslagen objecten.

Safety-Master_Bruynzeel-Storage-Systems

“Het veilig opslaan van de meest waardevolle bezittingen van onze klanten staat bij Bruynzeel centraal. Onze elektronisch verrijdbare opslagsystemen hebben daarom al diverse veiligheidsapplicaties, maar we wilden de ultieme bescherming voor zowel de gebruiker als voor de items die in onze systemen worden opgeslagen. Zo hoeft niemand zich ooit meer af te vragen of het er iets met één van de twee kan gebeuren”, aldus Roland van der Velden, Innovation Manager bij Bruynzeel Storage Systems.

Onze verrijdbare opslagsystemen kenmerken zich door hun ruimtebesparende karakter. De systemen hebben namelijk maar één gangpad nodig om toegang te geven aan gebruikers. De kasten worden elektronisch verreden zodra er een ander gangpad geopend wordt. Door dit systeem kunnen meer kasten in dezelfde ruimte geplaatst worden en kan er in een opslagruimte of depot veel meer worden opgeslagen. Om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen én om er voor te zorgen dat objecten niet beschadigen als er een open gangpad gesloten wordt, is de Safety Master ontwikkeld.

Meer informatie over onze verrijdbare systemen

Automatisch veiligheidssysteem

“De Safety Master is een automatisch veiligheidssysteem. Daardoor is er geen persoonlijke actie nodig om de veiligheidscontrole te starten. Zodra iemand een ander gangpad wil openen, kijkt de Safety Master of er personen of objecten in het open gangpad staan. Als dat het geval is, dan blokkeert de Safety Master alle bewegingen van het systeem”, vertelt van der Velden. “Doordat de Safety Master het hele gangpad kan beschermen, is dit systeem uniek in de markt. Om gebruikers en objecten de ultieme veiligheid te geven, zijn we er van overtuigd dat dit veiligheidssysteem de standaard in de markt zou moeten zijn.”

Toegangscontrole_Bruynzeel-Storage-Systems

Extra verlichtingsfunctie

Van der Velden gaat verder: “Naast de veiligheidsfunctie van de Safety Master, heeft deze ook een besparende functie op verlichting. De verlichting van het systeem hoeft namelijk niet meer de hele dag aan te zijn. De verlichting in het opslagsysteem is in principe uit. Zodra iemand een open gangpad inloopt, zorgt de Safety Master ervoor dat in deze gang het licht aan gaat. Zolang de Safety Master een persoon in de gang detecteert, blijft het licht aan. Is de gang leeg, dan schakelt het systeem na een bepaalde tijd het licht uit. Zo slaan we twee vliegen in één klap: een ultieme veiligheidsfunctie mét een besparende verlichtingsfunctie.”

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over de Safety Master