Unfair-limited-visitors-Bruynzeel-Storage-Systems

Trotse sponsor

De werken van 30 veelbelovende kunstenaars bezichtigt u in het tijdelijke pop up museum van Unfair™, de kunstbeurs die in deze tijd tóch bezocht kan worden. 
Als trotse sponsor van Unfair™ leverde Bruynzeel Storage Systems de schilderijrekken voor de presentatie van de werken. Maar wij leveren meer dan alleen deze opslagsystemen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende systemen voor een veilge en efficiënte opslag van kunstcollecties.

MUSEUM EN GALLERIJOPSLAG

Het belangrijkste uitgangspunt bij het inrichten van een gallerij of museumdepot is het behoud van de onvervangbare collectie. Bovendien moet de collectie altijd toegankelijk zijn. Het is daarom belangrijk om een inrichting te kiezen die tot in de kleinste details aansluit bij de specifieke eisen van de collectie, de gebruikers en de dynamiek van de omgeving.

Advies bij depotinrichting

Het ontwerpen van kunstopslag kan zowel moeilijk als frustrerend zijn. Er moet met veel zaken rekening gehouden worden, zoals welke objecten opgeslagen worden, de hoeveelheid en de afmetingen. Wordt het liggend opgeslagen, moeten de objecten worden opgehangen, moet het verduisterd worden opgeslagen of juist achter glas? Onze opslagexperts helpen u graag met deze ingewikkelde klus.

Meer conserveren in dezelfde ruimte

Wilt u meer kunnen opslaan in de bestaande depot- of gallerijruimte? Dan kunt u gebruik maken van uittrekbare schilderijrekken of verrijdbare opslagsystemen. Met deze systemen kunt u meer opslaan in dezelfde ruimte, waardoor u niet aan uitbreidingsprojecten of externe depots hoeft te denken.

Zichtbare opslag

Vaak wordt 90% van de collectie opgeslagen in het depot. Een creatieve manier om deze collectie te kunnen tonen is een zichtbare opslag met op maat gemaakte opslagsystemen. Deze zichtbare opslag stelt het publiek in de gelegenheid om ook de verborgen schatten te ontdekken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over gallerij- en depotopslag

Verrijdbare-schilderijrekken_1_Bruynzeel-Storage-Systems

Schilderijrekken

Bent u op zoek naar opslagsystemen voor hoofdzakelijk schilderijen? Bruynzeel Storage Systems heeft een divers aanbod in schilderij- rekken. We leveren zowel vaste rekken als een drietal soorten uittrekbare schilderijrekken.

Ladekast_Bruynzeel-Storage-Systems_Naturalis

Kasten

Dient de collectie liggend en vlak opgeslagen te worden of dient deze beschermd te worden tegen stof en lichtinval? In dit geval bieden onze diverse soorten kasten een beschermende en gebruikersvriendelijke oplossing.

Draagarmstelling_Bruynzeel-Storage-Systems_Stedelijk-Musem-Amsterdam

Stellingen

Dankzij een breed scala aan stellingen kunnen we u de best mogelijke opslagoplossing bieden voor de opslag van zware en grote objecten, ongeacht de vorm of het gewicht van de voorwerpen die moeten worden opgeslagen.