Dit jaar heeft veel veranderingen teweeggebracht, waaronder het ‘nieuwe normaal’. Regeringen over de hele wereld introduceren ‘de 1,5 meter samenleving’, om zo contact tussen mensen te minimaliseren. Dit ‘nieuwe normaal’ zorgt er, naast de sociale aanpassingen, ook voor dat iedereen zijn manier van werken opnieuw gaat bekijken. Maar kunnen we werken in dit nieuwe normaal? Hebben we grotere kantoren nodig? Gaan we met minder mensen werken op kantoor?

Als opslagexperts geloven wij dat het antwoord te vinden is in het centraliseren van de opslag. Het gebruik van mobiele opslagsystemen kan tot 50% vloeroppervlak besparen, waardoor er meer ruimte overblijft om de 1,5 meter in acht te nemen.

Creëer ruimte met uw opslag
Door uw opslag te centraliseren met een mobiel opslagsysteem bespaart u 50% vloeroppervlak in vergelijking met traditionele opslagoplossingen. Deze extra ruimte kan worden gebruikt om afstand tussen bureaus te creëren. Hetzelfde aantal werknemers, in dezelfde kantoorruimte, maar wél volgens de 1,5 meter regel!

Floorplan old - Bruynzeel Storage Systems
Floorplan_new Bruynzeel Storage Systems
Onze systemen kunnen ruimte besparen in elke werkomgeving. Wilt u graag advies over het creëren van ruimte? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze opslagexperts!

Beperk de toegang met RFID
Het beperken van de toegang tot bepaalde gangpaden in een verrijdbaar opslagsysteem kan de verspreiding van bacteriën helpen remmen. Sommige gangpaden hoeven alleen toegankelijk te zijn voor bepaalde afdelingen of zelfs alleen voor bepaalde mensen. Ons Dynamic II-systeem met RFID-lezers heeft de mogelijkheid om gangpaden toe te wijzen aan bepaalde personen of afdelingen. Bepalen wie toegang heeft is eenvoudig te configureren in de Dynamic II App.

De RFID-lezers bieden handsfree bediening: houd eenvoudig de RFID-kaart voor het Dynamic II-paneel om een gangpad te ontgrendelen.

RFID-Scanner Bruynzeel Storage Systems

Creëer zones in je opslagsysteem
Onze opslagsystemen kunnen op ontzettend veel manieren worden samengesteld, niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua ontwerp. Pas bijvoorbeeld de kleur van bepaalde legborden aan om zo aan te geven door welke afdeling deze gebruikt kunnen worden. Gebruik afbeeldingen op de frontpanelen om wachtzones aan te geven of mensen te informeren over sociale afstandsregels.

Wat uw wensen ook zijn, We organise your space!

Frontpanel-with-warnings Bruynzeel Storage Systems

Toegang tot opslagsysteem met handsfree bediening
Onze Compactus® Dynamic II opslagsystemen zijn ontworpen om handsfree te kunnen worden bediend. Dankzij het innovatief ontwerp kan het bedieningspaneel bediend met je elleboog, waardoor de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen wordt voorkomen.

Handsfree-operation Bruynzeel Storage Systems

Vraag gratis advies over hoe u uw ruimte inricht om aan de 1,5 meter regel te voldoen!