‘We organise your space’. Dat is wat ons inspireert en waar wij voor staan.

Wij maken de beste opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en museumdepots. Wij zijn trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

Bruynzeel Storage Systems verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen in Europa, Amerika, Azië en Australië. Bij Bruynzeel Storage Systems werken 225 mensen. Daarvan werken 140 mensen op het hoofdkantoor, de productie en het distributiecentrum in Panningen.

Omdat wij onze teams in de productie willen versterken zijn wij op zoek naar een

 

Allround Productiemedewerker (M/V) fulltime

 

Wat kun je bij Bruynzeel verwachten?

Binnen Bruynzeel hebben we 4 verschillende productieafdelingen: Plaatwerk, Poedercoating, Sysco en Wagens. Daarnaast hebben we ook nog een Distributiecentrum.

Onze medewerkers worden elke dag weer uitgedaagd om van dun plaatstaal de producten te fabriceren en de productieplanning te behalen.

Er zijn verschillende functies binnen deze afdelingen zoals kanter/zetter, lasser, operator, profileerder, montagemedewerker. Uiteindelijk worden de onderdelen ook gepoedercoat op diverse afdelingen. Bij de meeste afdelingen is dit een geautomatiseerd proces welke wordt uitgevoerd door een operator of poedercoater.

Tijdens je inwerkperiode ga je alle werkplekken ontdekken zodat je na deze periode allround inzetbaar bent.

De functie wordt afwisselend, afhankelijk van de drukte, in dag- en 2 ploegendienst uitgevoerd.

Vind je het leuk om in Panningen in de techniek te werken, aan volledig geautomatiseerde lijnen (pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek) en waar jij als Allround Productiemedewerker op alle productieafdelingen inzetbaar kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature en wie weet werk jij binnenkort wel in onze mooie fabriek.

Wat heb je in huis?

Je beschikt over een groot enthousiasme voor techniek door opleiding of ervaring.

We zoeken iemand die zelfstandig en nauwkeurig kan werken met oog voor detail en die graag met zijn handen werkt. Maar ook het werken in teamverband doe je graag, je neemt initiatief, hebt technisch inzicht en een positieve houding. Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen in de productie.

Als jij je hierin herkent, dan ben jij dé persoon die we zoeken.

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Omdat wij de enthousiaste inzet van onze medewerkers waarderen hebben wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket wat goed aansluit bij de markt en weten een goede balans aan te brengen tussen werk en plezier.

Nog meer redenen om bij ons te werken? We zijn een mooi bedrijf met een prachtig product die op onze eigen locatie geproduceerd wordt.

Interesse?

Stuur je sollicitatie en CV uitsluitend per e-mail naar hr@bruynzeel.org.

Wil je meer informatie over deze mooie uitdagende functie? Neem dan contact op met Guus Lommen, Technical Manager, via mail guus.lommen@bruynzeel.org of telefonisch 077-3069000.

Bezoek ook ons bedrijf op https://bruynzeel-storage.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand in je omgeving die wel in deze functie past? Geef gerust onze gegevens door en deel deze vacature.

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd en niet in behandeling genomen.