Urban living

urban living

Leef slimmer, verminder uw 'footprint'

Elke week verhuizen meer dan drie miljoen mensen naar de stad en de verstedelijking zal naar verwachting toenemen van 3,9 miljard tot 6,4 miljard in 2050*. Een van de belangrijkste vragen die daarbij rijzen is: "Waar moeten al die mensen wonen?" In een wereld waarin natuurlijke grondstoffen en ruimte schaars zijn, is het belangrijk om na te denken over efficiënt gebruik van elke beschikbare m2. Daarom hebben wij slimme woonoplossingen gecreëerd die uw footprint verkleinen en tegelijkertijd zorgen voor maximaal wooncomfort.

* https://www.aa.com.tr/en/life/iom-over-3-million-people-move-to-cities-every-week/456734

Urban living

Verborgen schatten! 

Heeft u er wel eens over nagedacht hoeveel ongebruikte ruimte uw slaapkamer overdag eigenlijk inneemt? Of uw woonkamer, wanneer u slaapt? Of zelfs je keuken, wanneer je een film kijkt. Bruynzeel heeft een flexibel platform ontwikkeld dat gebruikt kan worden om verschillende woonfuncties te combineren tot wat jij nodig hebt, wanneer jij het nodig hebt, of het weg te stoppen als een verborgen schat. 

Ontdek onze oplossingen

Urban living

UW SLIMME WOONOPLOSSING, UW KEUZE

Samen met verschillende architectenbureaus hebben wij in de loop der jaren meerdere concepten voor stedelijk wonen ontwikkeld en wij nodigen u uit om contact op te nemen en te brainstormen over uw idee. Of u nu een ontwerper, architect, adviseur, winkelinrichter of aannemer bent, wij helpen u graag!

ik wil graag advies

Who we are? We are:

Wie zijn wij? Wij zijn:

  • Uw partner in het ontwikkelen van klein- tot grootschalige slimme woonconcepten
  • De meest ervaren fabrikant van elektronische mobiele systemen met een wereldwijd netwerk
  • Uw bron van inspiratie met meer dan 70 jaar ervaring in het creëren van ruimte
  • ‘s Werelds meest milieuvriendelijke leverancier van ruimte creërende oplossingen
  • Die ene bron in uw projectteam die u altijd kunt bellen 
Tiny housing, Sweden

Tiny housing, Zweden

Compact wonen zonder afbreuk te doen aan comfort

Bruynzeel heeft een innovatieve verplaatsbare meubelwand geproduceerd. Alle bedrijven hebben met hun expertise bijgedragen aan dit project. Tengbom heeft bijgedragen met het ontwerp en Bruynzeel heeft de flexibele meubelwand ontwikkeld en geproduceerd.

Meer informatie