Segmenten

9 resultaten
Museum

Museum

Beheer uw collectie door gebruik te maken van Bruynzeel's opslagsysteem

Archive

Archief

Terwijl de wereld steeds meer digitaal werkt, blijft het van vitaal belang om bestaande en nieuwe documenten op een veilige en gestructureerde manier te bewaren.

Library

Bibliotheek

De geur van boeken en het omslaan van een bladzijde in een stille ruimte waar je een speld kunt horen vallen is een magisch gevoel. Maar de bibliotheek van vandaag is zoveel meer dan dat!

Retail

Retail

De rol van retail verandert in een snel tempo. Winkels veranderen in experience centers en verschillende verkoopmodellen vragen om andere behoeften voor opslag.

Healthcare

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg draait alles om dienstverlening en het welzijn van patiënten. Elk proces binnen een zorginstelling moet daaraan bijdragen. Dus hoe kan een efficiënt en ruimtebesparend opslagsysteem helpen?

Office

Kantoor

De rol van het kantoor verandert. Tegenwoordig pendelen werknemers hun kostbare tijd tussen kantoor en thuis.

Vertical farming

Vertical farming

Hoe kunnen wij de planeet van de toekomst voeden? Een van de belangrijkste vragen in een wereld waar de bevolking groeit, verstedelijking toeneemt en waar ruimte en natuurlijke grondstoffen bronnen schaars zijn.

Urban living

Urban living

Elke week verhuizen meer dan drie miljoen mensen naar de stad en de verstedelijking zal naar verwachting toenemen van 3,9 miljard tot 6,4 miljard in 2050*. Een van de belangrijkste vragen die daarbij rijzen is: "Waar moeten al deze mensen gaan wonen?"

Smart warehouse

Smart warehouse

Als er één ding is dat we van de afgelopen paar jaar kunnen leren, dan is het wel dat bevoorradingsketens en logistieke processen uiterst kwetsbaar zijn.