Fabriek en hoofdkantoor Bruynzeel Storage Systems

OVER BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

Bruynzeel Storage Systems ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt innovatieve opslagoplossingen voor kantoren, archieven en depots. Op deze pagina kunt u nog veel meer te weten komen over Bruynzeel Storage Systems.

De productie van Bruynzeel Storage Systems bevindt zich in Panningen, Nederland. De productiefaciliteit beslaat een oppervlakte van 28.000 m2. Bruynzeel Storage Systems is als producent, adviseur en installateur trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen. Bruynzeel verkoopt in 9 Europese landen via eigen verkoopkantoren en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in 43 landen.

AWARD WINNING

Best-managed-company-2014 Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems behoorde in 2014 tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’.

Limburg export award 2015

Op 18 november 2015 ontving Bruynzeel storage systems de Limburg Export Award 2015 uit handen van Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelings-samenwerking. De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en werd in 2015 voor de tiende keer uitgereikt. De vakjury beschouwde Bruynzeel als een school-voorbeeld van de innovatieve maakindustrie met een heldere, succesvolle exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering.

Best Managed Company

Bruynzeel Storage Systems is ook in 2015, 2016 en 2017 bekroond tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Bruynzeel Storage Systems deed in 2015 voor de tweede keer mee en werd door de jury wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Bruynzeel Storage Systems.

Best Managed Company 2019

Ook in 2019 behoort Bruynzeel Storage Systems tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies-programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Bruynzeel als één van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen.’Bruynzeel deed dit jaar voor de vijfde keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.

BEDRIJFSVIDEO

WIJ CREËREN RUIMTE.

Door het bieden van innovatieve, ruimtebesparende oplossingen.

Dit wordt ondersteund door onze kernwaarden:

Klantgerichtheid

Onze klanten staan bij ons centraal. Het verhogen van de tevredenheid van onze klanten, leveranciers en stakeholders is onze leidraad. Wij luisteren naar hun behoeften, wensen en eisen en stellen alles in het werk om aan hun verwachtingen te voldoen. We willen dat ze bij ons terug blijven komen en ons aanbevelen bij anderen. Ze motiveren ons om succesvolle en nog creatievere oplossingen te ontwikkelen!

We hebben onze slogan “Wij creëren ruimte” opgesteld, met de nadruk op het feit dat we de wensen van onze klanten centraal stellen bij onze bedrijfsactiviteiten en gedachten – elk moment van de dag.

Integriteit

Wij geloven in langdurige relaties met collega’s, klanten en zakenpartners. We zijn eerlijk, open en direct in wat we doen en waar nodig, ondersteunen en helpen we elkaar.

We zijn verantwoordelijk voor ons eigen handelen en wat de gevolgen daarvan zijn voor onze stakeholders en onze omgeving.

We garanderen dat alle leidinggevenden en medewerkers verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijkheid en hoge ethische normen hoog in het vaandel hebben staan en altijd handelen in overeenstemming met de wet.

Expertise & teamspel

Ons doel is om met onze kennis en expertise innovatieve producten op de markt te brengen. Wij moedigen al onze medewerkers aan om hun expertise in te zetten om succesvolle resultaten te behalen. Het gaat erom de beste oplossingen en ideeën te vinden die ons op de kortst mogelijke termijn vooruit helpen, terwijl we voortdurend onze vaardigheden en kennis verbeteren. Teamwerk, elkaar helpen, wederzijds respect, betrokkenheid, steun en vertrouwen, zijn de principes die bij ons hoog in het vaandel staan. Deze principes gelden niet alleen in de omgang met collega’s, maar ook in de relaties met klanten en stakeholders.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een fundamenteel principe bij Bruynzeel Storage Systems. Het staat voor onze verantwoordelijkheid voor mensen, milieu en opbrengst. We werken er voortdurend aan de meest milieuvriendelijke aanbieder van ruimtebesparende opslagoplossingen te zijn. Bij alles wat we doen, richten we ons op het verbeteren van onze Eco-Effectiviteit en Eco-Efficiëntie voor onszelf en onze klanten.

Ondernemersgeest & Winnaarsmentaliteit

We hebben een positieve houding en werken als team samen om de klus te klaren. We geven nooit op. We doen er alles aan om de best mogelijke oplossing te vinden voor elk probleem dat we tegen komen. We nemen verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat we doorgaan tot het einde. Ondernemers hebben moed, kunnen zich aanpassen, nemen risico’s en zijn hongerig naar succes. Wij, bij Bruynzeel Storage Systems, geloven dat iedereen zijn eigen ondernemersgeest kan ontwikkelen. Daarom hebben we er een van onze kernwaardes van gemaakt. We combineren dit met de waarde winnaarsmentaliteit, omdat we van onze mensen verwachten dat ze hun beste ideeën uitvoeren en waarmaken.

Werken bij Bruynzeel

Bruynzeel Storage Systems is een groeiende internationale organisatie. Bruynzeel heeft daarom regelmatig vacatures en stageplaatsen

Kwaliteit

Bruynzeel producten voldoen aan belangrijke internationale kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd door onafhankelijke experts in het werkveld.

Historie

1897 Oprichting Stoomtimmerfabriek 'De Arend'

Stoomtimmerfabriek de arend Bruynzeel Storage Systems

1920 Naamswijziging naar Bruynzeel
Naamswijziging naar Bruynzeel
1921 Verhuizing naar Zaandam

History-1921-Zaandam Bruynzeel Storage Systems

 

Productie van potloden, deuren, keukens en vloeren

1937 Uitbreiding assortiment met o.a. kasten
Bruynzeel richt zich vanaf nu ook op vloeren, wasproducten, fineer- en triplexproducten, keukens, kasten, scheidingswanden en potloden.
1953 Start productie houten archiefstellingen

1953-Archief-rekken Bruynzeel Storage Systems

1962 Introductie mobiele houten systemen

1962 Mobiele archief rekken Bruynzeel Storage Systems

1970 Start productie stalen rekken
Start productie stalen rekken
1972 Oprichting van Bruynzeel Monta Magazijn Systemen bv.
Oprichting van Bruynzeel Monta Magazijn Systemen bv.
1983 Productie van compleet stalen verrijdbare opslagsystemen
Productie van compleet stalen verrijdbare opslagsystemen
1983 Noodzakelijke opsplitsing van Bruynzeel
Door de energiecrisis ontstaat de noodzakelijke opsplitsing van het concern in Bruynzeel deuren, vloeren, potloden, systeemwanden, kunststoffen, keukens en opslagsystemen.
1985 Bruynzeel Monta Magazijnsystemen verhuist productie naar Panningen

1985 hoofdkantoor in Panningen Bruynzeel Storage Systems

1991 Wijziging naam naar Bruynzeel Storage Systems bv.
Wijziging naam naar Bruynzeel Storage Systems bv.
2002 Bouw productielijn Sysco 1
De eerste intelligente bedieningspaneel genaamd Power3 met functies zoals toegangscontrole en MCMS maakte zijn intreden in de markt.

 

Introductie van de eerste Compactus® Dubbel Dekker systeem.

2006 Introductie van de Compactus® Office Electro
De Compactus® Office Electro wint datzelfde jaar de Orgatec Innovation Award.
2008 Bouw productielijn Sysco 2
Bouw productielijn Sysco 2
2013 Fusie van 4 merken in Bruynzeel Storage Systems

Merger Bruynzeel Storage Systems

Samen nieuwe creaties bedenken

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.
Certificaten Bruynzeel Storage Systems

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?