Compactus Dynamic II XTR - Retail - Bruynzeel Storage Systems

MINDER ‘NEE-VERKOPEN’ DOOR SLIMME WINKEL- EN MAGAZIJNINRICHTING

Het wordt steeds moeilijker om winkels rendabel te houden of te maken. Hoe kunt u meer bezoekers trekken, de klantervaring verbeteren én zorgen dat klanten meer uitgeven?

Steeds meer winkels kiezen voor een multichannel aanpak, waarbij een webshop, naast de fysieke winkel(s), een grote rol speelt. Online bestelde voorwerpen kunnen zonder verzendkosten in de winkel(s) opgehaald en teruggebracht worden of tegen betaling thuis geleverd worden. Als iets niet in de winkel op voorraad is, kan het op een gewenst adres geleverd worden. Doordat de behoeftes van het winkelend publiek aan het veranderen zijn, is de inrichting van veel winkels en de bijbehorende magazijnen ook toe aan een update.

Inrichting - Bruynzeel Storage Systems

Slimme inrichting

Om in te spelen op de actuele ontwikkelingen is een goed inrichtingsconcept, dat rekening houdt met uw strategische uitgangspunten, van essentieel belang. Bij een nieuwe inrichting wordt al snel gedacht aan het zichtbare deel van een winkel, terwijl er ook winst te behalen valt door het efficiënt inzetten van slimme opslagsystemen in het magazijn.

Capaciteit-Bruynzeel-Storage-Systems

Opslagcapaciteit vergroten

De ideale opslagoplossing is afhankelijk van verschillende factoren, zoals; wat wordt er opgeslagen en hoe groot is de opslagruimte. We zijn ervan overtuigd dat onze ruimtebesparende opslagsystemen uw opslagcapaciteit tot 200% kunnen vergroten! Als uw opslagruimte hoog genoeg is, kan de opslagcapaciteit zelfs met 400% vergroot worden.

RFID - Bruynzeel Storage Systems

Magazijn op winkelvloer

Winkelruimtes op goede locaties zijn prijzig. De uitdaging om voldoende omzet te behalen en de verkoop per m2 te optimaliseren is groot. Vergroot daarom uw commerciële ruimte met slimme opslagsystemen. Met mobiele rekken kunt u op efficiënte en esthetische wijze de winkelruimte optimaal benutten.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over optimale winkel- en magazijninrichting

Sysco® rekken - Bruynzeel Storage Systems

Vaste rekken 

Sysco® rekken zijn geschikt voor het opbergen van artikelen zoals dozen en kratten, maar kunnen ook naar wens ingericht worden met bijvoorbeeld kledingstangen. Ons rekkensysteem is in vrijwel elke maat leverbaar, waardoor het naar wens geconfigureerd kan worden.

Compactus-Dynamic-II-XT_Retail_Bruynzeel-Storage-Systems

Verrijdbare kasten

Verrijdbare kasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte doordat er maar één gangpad nodig is. Ten opzichte van vaste rekken wordt de opslagcapaciteit hierdoor verdubbeld. Of met een Compactus® Double Decker zelf verviervoudigd!

Bedrijven waarvoor we de winkel- en/of magazijninrichting gedaan hebben

Schuurman-Schoenen_Bruynzeel-Storage-Systems
Lidl-logo_Bruynzeel-Storage-Systems
Helly-Hansen_Bruynzeel-Storage-Systems
Hennessy-logo_Bruynzeel-Storage-Systems