EFFICIËNTE, VEILIGE EN EFFECTIEVE OPSLAGSYSTEMEN IN DE GEZONDHEIDSZORG 

Door het juiste opslagsysteem te kiezen, kan elke kubieke centimeter van een ruimte efficiënt worden gebruikt, terwijl alle medische materialen, hulpmiddelen en medicijnen toegankelijk zijn. Bruynzeel Storage Systems biedt een breed assortiment op maat gemaakte opslagsystemen die uitermate geschikt zijn voor de gezondheidszorg. Ze zorgen ervoor dat het werk zo veilig, efficiënt én effectief mogelijk gedaan kan worden.

Inrichting - Bruynzeel Storage Systems

Flexibele kastinrichting

Opslag in de gezondheidszorg loopt uiteen van dossiers en röntgenfoto’s tot de opslag van medicijnen en materialen. Elke opslag stelt andere eisen aan bijvoorbeeld hygiëne, toegankelijkheid en indeling. Door ons flexibel aanbod kunnen we het opslagsysteem naar wens uitvoeren.

Capaciteit - Bruynzeel Storage Systems

Meer opslagcapaciteit

Wilt u meer medische materialen, hulpmiddelen en medicijnen kunnen opslaan, maar denkt u daarvoor onvoldoende ruimte te hebben? Met de keuze van het juiste opslagsysteem kan elke kubieke centimeter van de ruimte efficiënt worden gebruikt en blijven alle materialen en medicijnen binnen handbereik.

RFID - Bruynzeel Storage Systems

Veilig opslaan

Onze verrijdbare kasten worden geleverd met de meest geavanceerde beveiligingsfuncties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor inbraak- protectie, ganpaden toewijzen aan bepaalde personen of afdelingen, Fire Park koppelen aan uw brandalarm en de nachtstand zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Zo zijn er nog tal van andere beveiligingsfuncties.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over opslag in de gezondheidszorg

Rekken voor gezondheidszorg - Bruynzeel Storage Systems

Rekken voor gezondheidszorg

Vaste rekken zijn een goede keuze voor een opslag die intensief wordt gebruikt. Er is direct toegang is tot alle materialen en documenten door de permanente gangpaden. De vaste rekken zijn, voor een optimale indeling, altijd uit te breiden of aan te passen.

Verrijdbare bibliotheekrekken - Compactus® Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Kasten voor gezondheidszorg

Met kasten kunt u overzichtelijke opbergruimte creëren. Ze zijn eenvoudig toegankelijk en bieden tevens een veilige opslag. Door het uitgebreide assortiment accessoires kan het interieur van de kasten worden afgestemd op de op te bergen materialen.

Verrijdbare kasten voor gezondheidszorg - Compactus® Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Verrijdbare kasten voor gezondheidszorg

Verrijdbare kasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte doordat er maar één gangpad nodig is. Ten opzichte van vaste rekken wordt de opslagcapaciteit van de opslag hierdoor verdubbeld. Of met een Compactus® Double Decker zelf verviervoudigd!

Bedrijven waarvoor we de gezondheidszorginrichting gedaan hebben

OLV-logo_Bruynzeel-Storage-Systems
Ikazia-logo_Bruynzeel-Storage-Systems
Amphia-logo_Bruynzeel-Storage-Systems
Nomeco-logo_Bruynzeel-Storage-Systems