EEN GOEDE BIBLIOTHEEK INRICHTING GEEFT RUIMTE VOOR MEER DAN ALLEEN BOEKEN

Een bibliotheek is een dynamisch omgeving die ruimte biedt aan ontspanning, ontmoeten, ontdekken en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Bruynzeel Storage Systems biedt een veelzijdig productassortiment voor zowel de inrichting van openbare bibliotheek als ook voor universiteitsbibliotheken en voor depot opslag van literatuur. Altijd met hoge kwaliteit, duurzaamheid en veilige leveringen.

In lijn met de digitale ontwikkelingen wordt  een verbeterde dienstverlening en het flexibel gebruik van de beschikbare ruimte steeds belangrijker. Steeds meer bibliotheken kiezen voor een inrichting die ook ruimte biedt voor bijeenkomsten, vergaderingen en werk- en loungeplekken. Met behulp van moderne bibliotheeksystemen helpt Bruynzeel Storage Systems  u graag meer ruimte te creëren voor al deze nieuwe behoeften. 

Modern en eigentijds

Bibliotheek rekken zijn bepalend voor de inrichting van een bibliotheek. Onze bibliotheekrekken kunnen worden voorzien van elke gewenste RAL kleur, voor de kopwanden kunt u kiezen uit staal, hout of glas. Wilt u liever een unieke opdruk? Ook dat kan!

Ruimte besparende bibliotheekrekken

Als het op efficiënt gebruik van de ruimte aankomt, bieden verrijdbare bibliotheek rekken veel voordelen ten opzichte van vaste rekken. Er is namelijk slechts één toegangspad nodig, waardoor er meer opgeslagen kan worden.

Ruimte nodig voor andere doeleneinden?

Onze Compactus® Dynamic II wordt geleverd met een “Bibliotheekmodus”. Dat betekent dat de kasten overdag allemaal open staan en in de avond gesloten kunnen worden om zo de ontstane ruimte optimaal te kunnen gebruiken.

Geluid reducerende kopwanden - Compactus Dynamic 2 - Bruynzeel Storage Systems

Geluid reducerende kopwanden

Studieplekken, leeshoeken en opslag zijn vaak in één ruimte terug te vinden. Het is belangrijk dat bezoekers in een rustige omgeving kunnen lezen en studeren. Een goede akoestiek is hierbij erg belangrijk. Onze bibliotheekrekken kunnen uitgevoerd worden met akoestische panelen. Deze hebben geluidsdempende eigenschappen die bijdragen aan een aangename sfeer.

Wil je een gratis adviesgesprek met een van onze experts over bibliotheekinrichting?

Sysco® rekken - Bruynzeel Storage Systems

Bibliotheek rekken

Bent u op zoek naar bibliotheek rekken? De bibliotheek rekken van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en met een ruim aanbod aan accessoires, zoals verdelers, etikethouders en boekensteunen.

Verrijdbare bibliotheekrekken - Compactus® Dynamic 2 XTR - Bruynzeel Storage Systems

Verrijdbare bibliotheek rekken

Verrijdbare bibliotheek rekken zijn bijzonder geschikt om binnen een bestaande ruimte meer plaats te creëren of om juist meer op te kunnen slaan. Zo wordt de ruimte efficiënt benut.

De bibliotheekinrichting hebben wij verzorgd voor:

De-Bibliotheek-Eindhoven_Bruynzeel-Storage-Systems
University-of-West-London_Bruynzeel-Storage-Systems
Universiteitsbibliotheek-Gent_Bruynzeel-Storage-Systems
University-College-Sjaelland_Bruynzeel-Storage-Systems