Sysco Library Bruynzeel Storage Systems
Een bibliotheek is een dynamische omgeving die ruimte moet bieden aan ontspannen, ontmoeten, ontdekken en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Een omgeving die inspirerend moet zijn en tegelijkertijd rust moet uitstralen. Een plek waar u zich prettig en comfortabel kunt bewegen, in de wetenschap dat de gewenste informatie in een oogwenk gevonden kan worden.

Design bepaalt in uw bibliotheek in grote mate de uitstraling. Bibliotheekrekken van Bruynzeel kunnen met glas, staal en houtdesign afgewerkt worden in de kleur en opstelling die past bij het interieur.

VOORBEELDEN

SPECIFICATIES

Afmetingen

  • Hoogte draagwanden: maximaal 2394 mm in stappen van 40 mm
  • Diepte legborden: 200, 250, 270, 300, 320, 350, 370, 390, 400, 450 mm
  • Lengte legborden: 800, 1000, 1200 mm

Draagvermogen

  • Maximale belasting per legbord: zonder versterkingsrib – volgens de RAL-norm: 75 kg
  • Sysco® bibliotheekrekken met stelvoeten: De stelvoeten kunnen gebruikt worden voorbelasting tot een maximum van 375 kg per sectie (187.5 kg per stelvoet).
  • Sysco® bibliotheekrekken met voet- en stelplaten: Maximale belasting per sectie: 800 kg
Sysco Library geluidswerend Bruynzeel Storage Systems

AKOESTIEK

Afmetingen

Studieplekken, leeshoeken en opslag zijn vaak in één ruimte terug te vinden. Het is belangrijk dat men in een rustige omgeving kan lezen en studeren. Een goede akoestiek is hierbij zeer belangrijk. Bruynzeel bibliotheekrekken kunnen uitgevoerd worden met akoestische panelen. De bibliotheekrekken bezitten geluidsdempende eigenschappen die bijdragen tot het creëren van een aangename sfeer.

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.
Certificaten Bruynzeel Storage Systems

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?