Nieuw

Dynamic II
Control Master app

Dynamic II Remote Control App - Bruynzeel Storage Systems

Bedien je Dynamic II systeem op afstand

Onze Dynamic II-systemen zijn nu op afstand bedienbaar.
Met de Dynamic II Control Master app van Bruynzeel kunnen gebruikers het juiste gangpad openen vanaf een smartphone of tablet. Onze klanten krijgen deze functionaliteit in een speciale app. De Dynamic II Control Master app zal beschikbaar zijn voor iOS (iPhone en iPad) en Android (telefoons en tablets).

Bruynzeel Storage Systems - Compactus Dynamic II XTR - Remote Control app

Meerdere systemen

Bedien meerdere systemen op afstand als één systeem: Dynamic II-systemen kunnen worden geïntegreerd in een bedrijfsnetwerk of aangesloten op een standalone router.

Via Wi-Fi kunnen meerdere gebruikers worden verbonden. Dit voorkomt ongewenste fouten en zorgt voor een gestroomlijnde ervaring. Met het systeem kan slechts één gang tegelijk worden geopend. Fotocellen en onze Safety Master zorgen voor de veiligheid van gebruikers en inventaris.

Inventarissysteem

De Dynamic II afstandsbedieningsapp heeft een inventarissysteem. Voeg inventaris toe aan elke kant van het gangpad en u kunt eenvoudig zien welk gangpad u moet openen vanuit de app. Een zoekfunctie helpt u nog sneller het juiste gangpad te vinden!

De inventarislijst wordt opgeslagen op de Dynamic II; iedere gebruiker die verbinding maakt met het systeem krijgt dezelfde inventarislijst te zien.

Inventaris in afgeschermde gangpaden kan alleen worden bekeken door gebruikers die toegang hebben tot de afgeschermde gangpaden.

Dynamic II Remote Control App Inventory - Bruynzeel Storage Systems
Visuele veiligheid - Bruynzeel Storage Systems

Safety Master

Op afstand een systeem bedienen kan een veiligheidsprobleem opleveren maar dankzij onze gloednieuwe Safety Master worden gebruikers en inventaris beschermd.

De Safety Master controleert een gangpad alvorens het systeem te verplaatsen. Daarbij wordt teruggegrepen naar de Visual Safety procedure om gebruikers en inventaris te beschermen.

Visuele veiligheid - Bruynzeel Storage Systems

Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan over de mogelijkheden van de Dynamic II Control Master app