Om aan de wensen van gebruikers te voldoen én om mee te gaan in de veranderende, digitale wereld, vonden we het tijd om een nieuw, innovatief opslagsysteem op de markt te brengen. Onze eigen Research & Development afdeling startte met een ontwerpproces dat met name gericht was op de gebruiker. Na 3 jaar  onderzoek, ontwerpen en testen, brengen we op 1 juli 2019 met trots ons vernieuwde verrijdbare opslagsysteem Compactus Dynamic II op de markt. Een nieuw aandrijfsysteem, allerlei nieuwe functies én een handige app zijn enkele van de slimme, nieuwe features van dit systeem.

“Onze gebruikers vroegen om een opslagsysteem dat eenvoudig te bedienen is en de veiligheid van de gebruiker én de inhoud garandeert. Daarnaast was een makkelijke tool
voor de systeeminstellingen en besturing een vereiste.”

Roland van der Velden, Innovation Manager Bruynzeel Storage System

COMPACTUS® DYNAMIC II

Compactus® Dynamic II is de nieuwe generatie in de wereld van mobiele opslagoplossingen. Het systeem is uitgerust met het meest gebruikersvriendelijke bedieningspaneel in de markt. Deze gebruikersinterface kan op twee manieren gebruikt worden; door tegen de hendel te duwen of door het gangnummer op het scherm aan te raken. Het paneel heeft zelfs een ingebouwde nabijheidssensor en een RF-ID / NFC-lezer.

Voor dit nieuwe opslagsysteem is er een nieuwe applicatie ontwikkeld, de Dynamic II-app. Deze app wordt via wifi met uw opslagsysteem verbonden.
In de app kunnen functies en systeeminstellingen geconfigureerd worden, zoals bijvoorbeeld toegangs- controle, RF-ID-tags of -kaarten, ventilatiemodus en de energiebesparingsmodus.

 

 

Compactus Dynamic II XT - Bruynzeel Storage Systems
Dynamic 2 App - Bruynzeel Storage Systems

Dynamic II App

Het vernieuwde opslagsysteem heeft ook extra veiligheids- en beveiligingsfuncties zoals inbraakbeveiliging, blokkeringdetectie (MCMS), een stop-knop en een passieve veiligheidsfunctie die controleert of het gangpad vrij is.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de nieuwe functies van de Compactus Dynamic II.

Introductie

Inmiddels hebben we een 2-daagse bijeenkomst achter de rug, waar onze interne verkooporganisatie en al onze distributeurs aanwezig waren voor de interne lancering van Compactus Dynamic II.

Sales Event 2019 - Bruynzeel Storage Systems

“Echt, het zijn twee fantastische dagen geweest. Met zijn slimme functies is het nieuwe Compactus Dynamic II systeem een échte innovatie en zal zeker bijdragen aan de positie
van Bruynzeel als marktleider.”

Asim Zain Al-Abedeen,

Commercial Manager, Nasser S. Al-Dossary Trdg. Est., Saoedi-Arabië

Wanneer is Compactus Dynamic II beschikbaar?

Vanaf augustus is de Compactus® Dynamic II  beschikbaar.

Wilt u al meer weten over dit nieuwe systeem? Neem dan contact op met ons verkoopteam of met één van onze distributeurs.