DE INSCHRIJVING VOOR DEZE ONLINE ONTWERPWEDSTRIJD IS GESLOTEN. VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN EN TOEKOMSTIGE ONTWERPWEDSTRIJDEN.
Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? In de komende drie maanden krijgen designers en architecten dé kans deze vraag te beantwoorden door deel te nemen aan een online ontwerpwedstrijd op ShapingTheOffice.com. Bruynzeel Storage Systems werkt voor dit designproject samen met de gerenommeerde Jacob Jensen Design.
“Samen dagen we gedreven, getalenteerde designers én onszelf uit om buiten onze comfortzone te treden en daarmee een innovatieve ruimtebesparende opslagoplossing voor de moderne kantoormarkt te ontwikkelen”, aldus Roland van der Velden, Manager Innovatie en Ontwikkeling bij Bruynzeel Storage Systems. Shapingtheoffice.com focust zich op drie categorieën: design, functionaliteit en duurzaamheid. Deelnemers kunnen op ieder onderdeel één of meerdere ideeën inzenden en kennis uitwisselen via de blog en het forum op ShapingTheOffice.com. De prijs De drie categoriewinnaars winnen een 7-daagse all-inclusive reis naar Shanghai om samen met Timothy Jacob Jensen de drie ideeën uit te werken tot één concept. De drie winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld en wereldwijd bekendgemaakt middels een persbericht . Het uiteindelijke concept wordt gelanceerd als Signature Line.
Of je nu gedreven bent door industrieel design, grafisch ontwerp of architectuur, iedere designdiscipline is welkom. Van student tot professional; iedereen met een briljant idee wordt uitgedaagd deel te nemen aan deze ontwerpwedstrijd. Jacob Jensen Design Na de oprichting in 1958 door Jacob Jensen heeft Jacob Jensen Design een indrukwekkende portfolio van opmerkelijke ontwerpen opgebouwd en heeft meer prijzen ontvangen dan welke ontwerpstudio in de wereld dan ook. Het groeiende bedrijf, met kantoren in Denemarken, Bangkok en Shanghai, focust op ultramodern en minimalistisch design, toegepast op een breed scala aan producten. Ga naar ShapingTheOffice.com om aan de wedstrijd deel te nemen en samen te werken met ontwerpers en architecten over de hele wereld.