Compactus Dynamic 2 XT Bruynzeel Storage Systems

Verrijdbare kasten

De basis voor Spacefulness®: een nieuwe manier van kantoorinrichting

Spacefulness® is niet alleen de nieuwe standaard voor het winnen van ruimte, het is dé manier om uw winstgevendheid te verhogen en voor het creëren van de perfecte kantooromstandigheden. Het is een volledig nieuwe kijk op de vorm en functie van het kantoor. De verrijdbare kasten van Bruynzeel Storage Systems vormen de basis voor dit concept en besparen kostbaar vloeroppervlak door kantooropslag te centraliseren. Door loopruimte en gangpaden terug te dringen blijven alle documenten en persoonlijke eigendommen binnen handbereik maar wordt de kantoorruimte optimaal benut.

EEN INTERIEUR DAT IS AFGESTEMD OP UW WERKZAAMHEDEN

De verrijdbare kasten zijn verkrijgbaar in verschillende toepassingen. Traditionele kantoorkasten kunnen worden afgewisseld met bijvoorbeeld kluisjes, een garderobe, laden of zelfs een keuken. Aan de buitenkant van de verrijdbare kasten is ruimte voor een werkplek of een koffiehoek. Heeft u specifieke interieurwensen voor uw kantoor hub? Bruynzeel Storage Systems werkt uw idee graag uit tot een bruikbare oplossing.

EEN BLIKVANGER OF MOOI INTEGREREN IN HET KANTOOR

Omdat kantoorkasten waarde moeten toevoegen aan een kantoor, zijn de verrijdbare kasten leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Naast het uitgebreide assortiment hout-, staal- en glaspanelen kan de kast worden voorzien van een print naar keuze. Zo kan de kast een echte blikvanger worden of mooi integreren in het kantoor.

BEVEILIGING, BEDIENING EN VEILIGHEID

Beveiliging

Handwiel aangedreven kantoorkasten kunnen worden vergrendeld met een ingebouwd slot (Euro Lock) in de laatste verrijdbare kast. Elektrisch verrijdbare kasten kunnen worden beveiligd met een pincode (per gangpad), RFID tag, op afstand via een computer in het netwerk of met een tijdslot.

Bediening

De verrijdbare kasten worden voorzien van een handwiel of ze kunnen worden uitgerust met een bedieningspaneel dat is voorzien van zowel een ergonomisch handvat als een touch paneel. Het handwiel en het bedieningspaneel kunnen aan beide zijden van de verrijdbare kasten gemonteerd worden, zodat de kast aan twee kanten te bedienen is.

Kiest u voor het handwiel, dan is het mogelijk om het later om te laten bouwen naar een touch screen bedieningspaneel. Een touchscreen paneel kan worden gekoppeld met RFID tags voor een beveiligde toegangscontrole.

Veiligheid

Het ‘soft-start-and-stop’-mechanisme zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk trillingen in het systeem voorkomen, om zo de opgeslagen items zo optimaal mogelijk op te slaan.
In de gangpaden detecteren fotocellen eventuele achtergebleven goederen. Mocht er desondanks iets in de gangpaden liggen, dan stopt de kast automatisch bij tegendruk.

TOEPASSINGEN

MODULAIR

Elk succesvol bedrijf is klein begonnen. Hetzelfde geldt voor deze modulaire kantoorkasten. U kunt klein beginnen en de kasten uitbreiden naar mate daar behoefte aan is. Gaat u naar een nieuw pand? De kasten verhuizen met u mee.

BESTAAND OF NIEUWBOUW KANTOOR

De verrijdbare kasten kunnen in zowel een bestaand als nieuwbouwkantoor worden ingebouwd. Bij nieuwbouw adviseren wij u de aluminium profielrails in de nieuwe betonvloer te verzinken als deze wordt gestort. Bij een bestaande bouw wordt gebruik gemaakt van een opbouwvloer. Deze vloer kan worden afgewerkt met laminaat of u trekt de vloerafwerking die in uw kantoor ligt door in de kast.

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.
Certificaten Bruynzeel Storage Systems

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?