Compactus Dynamic II XT - Bruynzeel Storage Systems

KANTOOROPSLAG DIE RUIMTE ÉN KOSTEN BESPAART

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om elke vierkante centimeter van uw kantoor te gebruiken, om zo te voldoen aan de 1.50 m samenleving.
Onze kantoorsystemen besparen tot 50% ruimte. Met deze extra ruimte kunt u bredere gangpaden creëren, zodat mensen ruimte hebben om elkaar te kruisen. Daarnaast biedt meer ruimte ook de mogelijkheid om bureaus verder uit elkaar te zetten. Zo hoeft u geen gebruik te maken van schermen om de werkplekken van elkaar te scheiden.

Inrichting - Bruynzeel Storage Systems

Modern en eigentijds

Kantoorkasten zijn bepalend voor de inrichting van een kantoor. Ze kunnen worden voorzien van elke gewenste RAL kleur. Voor de kopwanden kunt u kiezen uit staal, hout of glas. Wilt u liever een unieke opdruk? Ook dat kan!

RFID - Bruynzeel Storage Systems

Veilig opslaan

Onze verrijdbare kantoorkasten worden geleverd met de meest geavanceerde beveiligingsfuncties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor inbraakprotectie, selectieve gangpaden toewijzen aan bepaalde personen of afdelingen en Fire Park koppelen aan uw brandalarm.

Speciale-eisen-Bruynzeel-Storage-Systems

Speciale eisen

In een katoor worden diverse zaken opgeslagen. Van documenten tot archiefdozen en van kantoorartikelen tot persoonlijke spullen. Onze kantoorkasten kunnen naar wens ingericht worden met bijvoorbeeld lades, hangmappen, garderobe en lockers. U kunt de kast naar wens inrichten.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts over kantooropslag

Sysco® rekken - Bruynzeel Storage Systems

Vaste rekken

Vaste rekken zijn een goede keuze voor een opslag die intensief wordt gebruikt. Er is direct toegang is tot alle documenten door de permanente gangpaden. Voor een optimale indeling zijn de vaste rekken altijd uit te breiden of aan te passen.

Kasten - Bruynzeel Storage Systems

Kasten

Met kasten kunt u overzichtelijke opbergruimte creëren. Ze zijn eenvoudig toegankelijk en bieden tevens een veilige opslag. Door het uitgebreide assortiment accessoires kan het interieur van de kasten worden afgestemd op de op te bergen materialen.

Compactus Dynamic II XTR - Bruynzeel Storage Systems

Verrijdbare kasten

Verrijdbare kasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte doordat er maar één gangpad nodig is. Ten opzichte van vaste rekken wordt de opslagcapaciteit hierdoor verdubbeld. Ideaal als u de ruimte in uw kantoor nodig hebt om afstand te crëren tussen medewerkers.

Bedrijven waarvoor we de kantoorinrichting hebben verzorgd

Siemens_Bruynzeel-Storage-Systems
PWC_Bruynzeel-Storage-Systems
Rabobank_Bruynzeel-Storage-Systems
E-on_Bruynzeel-Storage-Systems