ADDLESHAW GODDARD, VERENIGD KONINKRIJK

Toen het Britse advocatenkantoor Addleshaw Goddard besloot haar 2 vestigingen in London samen te voegen en een gerenoveerd kantoor te huren, ontstond de noodzaak voor een nieuwe opslagoplossing.
De oplossing Bruynzeel installeerde 2 kastensystemen op alle 4 verdiepingen, waarmee de professionele en efficiënte aanpak van het bedrijf alleen maar onderstreept word. Elk systeem is voorzien van automatische gangpadverlichting. Om zuinig met stroom om te gaan gaat deze verlichting alleen aan, als een gangpad geopend wordt. Een speciale RAL-kleur werd gekozen zodat de kasten dezelfde kleur hebben als de rest van het meubilair. Bij de plaatsing van de kasten werd maar 55% ingericht, zodat ook toekomstig voldoende ruimte beschikbaar is. Ook is er gekozen voor een nieuw Datamanagement Systeem, dat met kleur en barcodes werkt. Dit werd ook door Bruynzeel geleverd. In de kelder van het Milton Gate installeerde Bruynzeel een archiefsysteem met manuele aansturing in Shade-Design. De installatie in de kelder was een uitdaging vanwege de lage plafonds, kabels en buizen. Het resultaat mag echter gezien worden: met een totale capaciteit van 1.148 l/m kunnen de archiefstukken van het advocatenkantoor toekomstig veilig en overzichtelijk bewaard worden.
Met 45 medewerkers in London en regelmatig bezoek van collega’s uit de vestigingen Leeds en Manchester, was er behoefte aan een oplossing die ook in toekomst voldoende opslagruimte zou bieden. Addleshaw Goddard, Head of Offices Services, zei: “De mobiele kasten van Bruynzeel zijn innovatief en de prijzen concurrerend. We hebben gekozen voor een uitvoering in het Shade-Design. De kasten werd volgens onze wensen ingericht en passen ook qua uiterlijk goed in onze nieuwe werkomgeving”.