TOEGANKELIJKHEID CREËREN EN OPSLAGCAPACITEIT MAXIMALISEREN

Ondanks dat er steeds meer wordt gedigitaliseerd, dienen veel documenten nog steeds in een fysiek archief te worden opgeslagen. Uw grootste uitdaging is ervoor te zorgen dat uw archiefinrichting zowel toegankelijk, compact als veilig is. Afhankelijk van de afmetingen van de items in uw archief en hoe vaak u er toegang toe moet hebben, ontwerpen wij een archiefinrichting dat precies aan uw behoeften voldoet.

Archiefinrichting

Ondanks dat er steeds meer wordt gedigitaliseerd, dienen veel documenten nog steeds fysiek opgeslagen te worden . De kenmerken van uw collectie hebben invloed op de uiteindelijke keuze van het opslagsystemen.

Capaciteit-Bruynzeel-Storage-Systems

Capaciteit

Bij het opzetten van een archief gaan het behoud van toegankelijkheid en een maximale opslagcapaciteit hand in hand. Met de keuze van het juiste opslagsysteem kan elke kubieke centimeter van de ruimte efficient worden ingezet en blijven alle documenten binnen handbereik.

Speciale-eisen-Bruynzeel-Storage-Systems

Speciale eisen

Moet u bij het inrichten van een archief rekening houden met obstakels in de ruimte, zoals bijvoorbeeld deuren, ventilatiekanalen en verschillende plafondhoogtes? Doordat onze systemen op maat gemaakt worden, kan hier makkelijk omheen gewerkt worden.

Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan
over uw ideale archiefinrichting

Vaste rekken

Vaste rekken zijn een goede keuze voor een archief dat door meerdere personen intensief wordt gebruikt. Er is direct toegang is tot alle documenten door de permanente gangpaden. De vaste rekken zijn, voor een optimale archiefindeling, altijd uit te breiden of aan te passen

Archiefkasten-Bruynzeel-Storage-Systems

Kasten

Met kasten kunt u overzichtelijke opbergruimte creëren. Ze zijn eenvoudig toegankelijk en bieden tevens een veilige opslag. Door het uitgebreide assortiment accessoires kan het interieur van de kasten worden afgestemd op de op te bergen materialen.

Verrijdbare kasten

Verrijdbare kasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte doordat er maar één gangpad nodig is. Ten opzichte van vaste rekken wordt de opslagcapaciteit van het archief hierdoor verdubbeld. Of met een Compactus® Double Decker zelf verviervoudigd!

Referenties

Schiphol-Lost-and-Found-Logo_Bruynzeel-Storage-Systems
Siemens_Bruynzeel-Storage-Systems
BBC-logo_Bruynzeel-Storage-Systems
PWC_Bruynzeel-Storage-Systems